Elämyksiä

maastohiihtoErämaisemien ja luonnonrauhan kera ympäri vuoden!

Yli 10 vuoden varrella tullut kokemus on käytettävissänne, kun teemme toiveidenne mukaiset pienet ja suuret elämyskokonaisuudet haluamallanne tavalla valmiiksi suunniteltuna. Palvelemme Teitä jokaisena vuodenaikana!

Tarjoamme Teille korkeatasoisia ohjelmapalveluja. Uusimme kalustoamme joka vuosi ja kehitämme ohjelmiamme teidän toiveidenne mukaisesti. Safaritarjontamme on hyvin laaja niin talvella kuin kesälläkin - vain mielikuvitus on rajana.
Talvisin päätuotteitamme ovat moottorikelkkailu-, koiravaljakko- ja porotilasafarit. Omana erikoisuutenamme jääkiipeily Posion Korouomassa ja Rukalla. Kesäisin viemme teidät melomaan, kalaan, patikoimaan ja päiväretkille Kuusamon Kitkajoen koskien kuohuihin koskenlaskuun. Talven ja kesän viikko-ohjelmasta löytyy mukavasti tekemistä viikon jokaiselle päivälle.
Elämysten lisäksi asiakkaidemme turvallisuus safareillamme on meille erittäin tärkeää. Toimintamme perustana ovat ammattitaitoiset ja luotettavat oppaat, henkilökohtainen palvelu sekä ensiluokkaiset varusteet; näistä syntyvät turvalliset elämykset. Uusimme kalustoamme ja kehitämme ohjelmiamme jatkuvasti.

Elämysmatkatoimisto, Stella Polaris Lapland Oy
Nähdään safareilla, Stella Polariksen väki

KIRIKESKUS OY    Kiririnteentie 1, Posio   +358 40 836 7217    info(@)kirikeskus.fi
himmerki    Posio logo   logo blanck