Erämaahotellin keramiikkakurssit

Erämaahotellin keramiikkakurssit päästään käynnistämään vuonna 2021 hiihtolomilta, jolloin Kirsi Kivivirta saapuu pitämään kaksi keramiikkalaattakurssia perheille (aikuinen + lapsi/lapset).

Kurssilla valmistetaan vähintään 10 kappaletta seinälaattoja kodin tai mökin sisustusta ajatellen. Kurssilla valmistetaan yksilöllinen kipsimuotti.

Tämän lisäksi kurssilla opetetaan erilaisia menetelmiä liittyen laattojen kuviointiin ja maalaamiseen. Kurssin aikana vierailemme Pentikin tehtailla ja Riisitunturin kansallispuistossa

Arktinen keramiikkakeskus on valoisa ja inspiroiva, korkealaatuinen työtila.

Osallistuja saa mukaansa valmistamansa kipsimuotin, jolla voi valmistaa laattoja myös tulevaisuudessa. Laattoja voi valmistaa ja kuvioida ilman valumuottia. Laattojen lasitus ja poltto tapahtuu kurssin jälkeen järjestäjän toimesta. Valmiit laatat toimitetaan osallistujille kurssin jälkeen, kun poltto ja lasitus ovat valmiita.

Hinta:
Kurssin hinta 895 € / aikuinen ja lapsi (sis. alv, majoituksen 2hh huoneessa, aamiaiset, lounaat, illalliset + kahvi/teetarjoilut ja 50 €:lla materiaali- ja polttokustannuksia, joka riittää normaaliin kurssiosallistumiseen) Yli 20 laattaa valmistavilta veloitetaan pieni lisämaksu materiaalin käytön mukaan. Kurssin ikäraja on 7 vuotta. Lisähinta toisesta lapsesta täysihoidolla lisävuoteessa 200 €. 

Kurssin ohella lasten on mahdollisuus osallistua myös laskettelun opetukseen tai omatoimiseen lasketteluun hotellin viereisillä Kiririnteillä. Kurssin osallistujat perheineen saavat hissilipuista, opetuksesta ja välinevuokrista 15 % alennuksen koko viikon ajan.


Saunojen käyttö sisältyy yllä oleviin hintoihin.

Kirsi Kivivirran kurssit järjestetään 19.-21.2. ja 26.-28.2.

 

Hiihtolomaviikoille 8,9 ja 10 tulossa pian varattavaksi myös aikuisille suunnattuja yhden päivän intensiivikursseja, jotka pitää MikiStudion Miki Kim. Kurssikalenteri täydentyy koko ajan, joten pysy kuulolla.

 

Järjestämme myös tilauksesta ryhmille erilaisia kursseja, kysy lisää!

Lisätiedot ja varaukset puh. 041 315 01 31 info@kirikeskus.fi / Janica Suominen, Kehitys- ja myyntipäällikkö