Erämaahotellin keramiikkakurssit

Erämaahotellin keramiikkakurssit starttaavat pääsiäisenä, jolloin Kirsi Kivivirta saapuu pitämään etelässä suosituksi muodostuneen Kaakelirallaa! -viikonloppukurssin.

Kurssilla valmistetaan vähintään 10 kappaletta seinälaattoja kodin tai mökin sisustusta ajatellen. Kurssilla valmistetaan tätä tarkoitusta varten myös yksilöllinen kipsimuotti.

Tämän lisäksi kurssilla opetetaan erilaisia menetelmiä liittyen laattojen kuviointiin ja maalaamiseen. Kurssin aikana vierailemme Pentik-mäellä ja Riisitunturin kansallispuistossa

Arktinen keramiikkakeskus on valoisa ja inspiroiva, korkealaatuinen työtila.

Osallistuja saa mukaansa valmistamansa kipsimuotin, jolla voi valmistaa laattoja myös tulevaisuudessa. Laattoja voi valmistaa ja kuvioida ilman valumuottia. Laattojen lasitus ja poltto tapahtuu kurssin jälkeen järjestäjän toimesta. Valmiit laatat toimitetaan osallistujille kurssin jälkeen, kun poltto ja lasitus ovat valmiita.

Hinta:
Kurssin hinta 895 € / aikuinen ja lapsi (sis. alv, majoituksen 2hh huoneessa, aamiaiset, lounaat, illalliset + kahvi/teetarjoilut ja 50 €:lla materiaali- ja polttokustannuksia, joka riittää normaaliin kurssiosallistumiseen) Yli 20 laattaa valmistavilta veloitetaan pieni lisämaksu materiaalin käytön mukaan. Kurssin ikäraja on 7 vuotta. Lisähinta toisesta lapsesta täysihoidolla lisävuoteessa 200 €. 

Kurssin ohella lasten on mahdollisuus osallistua myös laskettelun opetukseen tai omatoimiseen lasketteluun hotellin viereisillä Kiririnteillä. Kurssin osallistujat perheineen saavat hissilipuista, opetuksesta ja välinevuokrista 15 % alennuksen koko viikon ajan.


Saunojen käyttö sisältyy yllä oleviin hintoihin.

Kaakelirallaa! järjestetään 2.-4.4. 2021.

 

Järjestämme myös tilauksesta ryhmille erilaisia kursseja, kysy lisää!

Lisätiedot ja varaukset puh. 041 315 01 31 info@kirikeskus.fi / Janica Suominen, Kehitys- ja myyntipäällikkö

Arktisen keramiikkakeskuksen kysely keramiikan harrastajille. Vastaamalla kyselyyn voit osallistua Arktisen keramiikkakeskuksen järjestämän viikonloppukurssin arvontaan (täysihoito 1 hengen huoneessa).