Erämaahotellin keramiikkakurssit

Arktinen keramiikkakeskus on valoisa ja inspiroiva, korkealaatuinen työtila.

Seuraavaksi meillä on tarjolla kysyttyä herkkua, nimittäin Päivi Vikbergin Korkean polton lasitteet itse valmistaen -kokonaisuus 5.-7.11.

Kurssilla opetetaan korkean polton lasitteiden valmistusta, opetellaan lasikemian ymmärrystä, tehdään lasitekokeita, tutkitaan saavutettuja tuloksia ja sivutaan elintarviketurvallisuutta ja turvallista lasitetyöskentelyä.

Kurssilaiset tuovat mukanaan ohjeen mukaiset 200 testipalaa (tai ostavat ne valmiiksi tehtyinä) ja saavat niihin laajan lasiterepertuaarin resepteineen. 

Kurssin aikana vieraillaan myös Pentik-mäellä ja paikallisella keraamikolla. 

Kurssin hinta 495 euroa, sisältää ruokailut, majoituksen 1hh, materiaalit (lasitteet), polttokustannukset sekä rentouttavan saunaillan edustussaunallamme, jota ennen käymme nauttimassa kurssin päätösillallisen ravintola Kisuran ala cartessa. Kaverin kanssa jaetussa huoneessa hinta kurssille 460 euroa

Johanna Rytkölän uniikkia käyttökeramiikkaa.

Marraskuussa jatkamme myös ihanan Johanna Rytkölän käyttökeramiikkakurssilla Lumoavia lautasia ja kunnon kuppeja 12.-14.11.

Kurssilla valmistamme helpolla ja hauskalla levytekniikalla kestävästä  korkeanpolton kivitavarasavesta sarjan lautasia sekä lautasiin sopivat kupit tai pikarit. Kolmen päivän aikana osallistuja ehtii valmistamaan noin kuusi lautasta ja saman määrän kuppeja. Kurssi sopii kaikille vasta-alkajista harrastajiin.
Lautaset ja kupit maalataan raikkailla keramikkaväreillä. Voit ikuistaa astioihin, vaikka Posion ihanat maisemat tai maalata ne yhdellä lempivärilläsi.  Mahdollisuuksia on loputtomasti!  Astiat lasitetaan myöhemmin Arktisessa keramiikkakeskuksessa ja toimitetaan sinulle postitse.
Astiastosi on astianpesukoneen kestävä.

Hinta 495 euroa / henkilö, sisältäen majoituksen 1hh, ruokailut, materiaalit, poltto- ja postituskustannukset sekä rentouttavan rantasaunaillan ja päätösillallisen ravintola Kisuran ala carte-illallisella.

Lisätiedot ja varaukset puh. 041 315 01 31 info@kirikeskus.fi / Janica Suominen, Kehitys- ja myyntipäällikkö