Erämaahotellin taidekurssi
Ota luovuutesi käyttöön - Anne Kuntsi

Oletko halunut kokeilla luovuuttasi maalaten, mutta aina on löytynyt jokin este?

Anne Kuntsi ohjaa sinua herkällä otteella luovuutesi lähteelle. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, mutta voit olla myös paljon maalannut ja olet jumissa tällä hetkellä tai kaipaat työskentelyysi jotain uutta.

Meillä on käytössä upea ateljee, josta Posion luonto suorastaan tulvii sisään ja jokaisella on oma työpöytä käytettävissä. Perjantaina laskeudumme ja juurrutamme itsemme sekä teemme luovuuden lämmittely harjoituksia. Nautimme saunasta ja lämpimästä paljusta, mahdollisen tähtitaivaan alla.

Lauantaina teemme lähimaastoon pienen kävelyn (luonnostelu välineet mukaan) ja inspiroimme itsemme tosihommiin ja illalla nautimme taiteellisen kolmen lajin ala carte illallisen ravintola Kisurassa, josta upeat näkymät Kirintöjärvelle ja Kirintövaaraan. Sunnuntaina viimeistelemme teoksiamme ja päätämme kurssin yhteiseen lounas hetkeen. Ja olemme valmiina uudistuneena viemään luovuutemme myös arkeen. Sunnuntaina viimeistelemme teoksiamme ja päätämme kurssin yhteiseen lounas hetkeen.

Ja olemme valmiina uudistuneena viemään luovuutemme myös arkeen.

Kurssilla saat uutta näkökulmaa luovaan työskentelyyn.

OTA LUOVUUTESI KÄYTTÖÖN -KURSSI

22.-24.10 2021

Erämaahotelli Kirikeskus

Ohjaajana Anne Kuntsi

 

Majoitus 1hh, ruokailut, + ala carte illallinen ravintola Kisurassa + rentouttava saunailta ja palju sekä kurssi & materiaalit hintaan 485,00 / hlö. Kaverin kanssa jaetussa huoneeessa 465,00 / hlö. Mahdollisuus myös lisäöihin. (Halutessasi voit ottaa lempitarvikkeesi mukaan).

Kurssi on mahdollista ostaa myös ilman majoitusta, kysy lisää janica@kirikeskus.fi

 

Lisää Anne Kuntsista www.annekuntsi.fi

 

 

Lisätiedot ja varaukset puh. 041 315 01 31 info@kirikeskus.fi / Janica Suominen, Kehitys- ja myyntipäällikkö