Erämaahotellin jooga- ja hyvinvointiretriitit

Erämaahotellin Joogaretriitit järjestetään yhteistyössä alan huippuammattilaisten kanssa. Ohjatuista jooga- ja meditaatiohetkistä vastaa Oili Ruokamo, posiolaissyntyinen joogaopettaja, jonka oma joogataival on jatkunut jo yli vuosikymmenten. Hän on myös kouluttautunut laajasti joogan piirissä ja on tutkinut sen suuntauksia myös maailmalla matkatessaan. (Lisätietoa: www.oiliruokamo.com)

Erämaahotellimme ympäristö on täydellinen rauhoittumiseen ja luonnosta inspiroitumiseen. Ohjelmaan suunnitellut aktiviteetit tukevat voimaantumista ja kehon ja mielen vapautumista. Posio on tunnettu keramiikastaan ja savella on terapeuttinen vaikutus, jonka huomaat heti, kun saat palan tätä maagista raaka-ainetta käsiisi. Siksi olemme sisällyttäneet retriittiin myös ihanan keramiikkakurssin! Ohjelmassa on myös liikkumista luonnossa ja mahdollisuuksien mukaan aamuinen meditaatio- ja joogahetki järjestetään ihanalla, luonnonkauniilla hiekkarannallamme, vaarojen syleilyssä.

Ammattitaitoiset kokkimme loihtivat täysihoidossa myös terveellisen ja maukkaan kasvisruuan koko retriitin ajaksi. Näin voit keskittyä täysin nauttimaan ja kokemaan.

 

OHJelma tähän!!!!!!!!!!

Kirikeskus
Kirikeskuksen ympäristö on kuin tehty rauhoittumiseen.

JOOGARETRIITIT

 

Ruskan loistossa kylpevä retriitti 17.-19.9. 2021 (pe-su)

(Huom. ruska-aikaan majoitus kahden tai neljän hengen huoneissa, jossa toisella majoittujalla oma parvi.)

 

Retriitin hinta on 435 euroa / osallistuja sisältäen majoituksen, täysihoidon (aamiainen, lounas, illallinen) ja retriitin ohjelman.

Lisätiedot OILIN yhteystiedot ja varaukset puh. 041 315 01 31 info@kirikeskus.fi / Janica Suominen, Kehitys- ja myyntipäällikkö