Uniikki erämaahotelli

Kirikeskus on perheomisteinen pieni ja uniikki erämaahotelli, joka on keskittynyt normaalin majoitustoiminnan lisäksi myös keramiikkaan ja luonto- ja maisemakuvaukseen, järjestäen erilaisia laadukkaita kursseja ja tapahtumia niihin liittyen. Inspiroiva ympäristömme ihastuttaa kaikki kävijät ja taipuu monenlaiseen matkailuun!

 

Hotellin omistavat Reijo ja Helvi Lantto, jotka ovat luotsanneet sen toimintaa jo viisitoista vuotta. Lantot omistavat myös Lomakeskus Himmerkin, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä upeine mökkeineen kirkasvetisen Kitkajärven rannalla. He ovat saaneet useita huomionosoituksia ja palkintoja yrittäjyydestään ja koko kunnan elinkeinotoiminnan edistämisestä. Se onkin parille sydämenasia – he tietävät, että koko kunnan elinvoima riippuu vahvasta yhteistyöstä toisten yrittäjien kanssa.

Reijo ja Helvi

Hotellin kehitys- ja myyntipäällikkönä kesällä 2020 aloittanut Janica Suominen on puolestaan posiolaissyntyinen moniosaaja, joka on palannut takaisin juurilleen palavasta rakkaudesta kauniiseen kotikuntaansa. Janicalla on ollut pitkään oma valokuvausyritys, joten hänelle oli luontevaa lähteä kehittämään myös Kirikeskuksen valokuvaustoimintaa – onhan sijainti kertakaikkiaan täydellinen luonto- ja maisemakuvauksen harrastajille. Vuodet valokuvauskoulutuksen palveluksessa takaavat myös sen, että hän tietää, mitä laadukkaan valokuvausopetuksen tai tapahtuman järjestäminen tarkoittaa käytännössä. Janica vastaa myös keramiikkamatkailun ja siihen liittyvien tapahtumien kehityksestä.

Yhdessä haluamme esitellä teille lumoavan luontomme, aidot arktiset aktiviteettimme, paikallisista raaka-aineista valmistetun herkullisen ruokamme ja lämpimän tunnelmamme. Erityiskiitokset asiakkailtamme saamme asiakaspalvelusta, jonka hoidamme aina sydämellä.

Rakkaus keramiikkaan ja kotimainen design näkyy hotellillamme kaikkialla. Posio tunnetaan upeiden luontokohteidensa lisäksi Pentikistä ja monipuolisesta keramiikastaan. Hotellissamme sijaitsee myös maailman pohjoisin keramiikkakeskus, jossa järjestetään vuosittain myös kansainvälisiä keramiikkatapahtumia. Hotellin kahdessa galleriatilassa on esillä upeaa keramiikkataidetta ympäri maailmaa. Kaiken viimeistelee Anu Pentikin henkilökohtainen kädenjälki, joka näkyy uudelleen stailatuissa huoneissamme vuoden 2021 alusta asti.

 

Meille tärkeitä ovat myös vihreät ja kestävät arvot, joiden eteen teemme töitä päivittäin. Siitä osoituksena meillä on Green Key ja Sustainable Travel -sertifikaatit. Konkreettisia toimia näiden eteen ovat esimerkiksi tehokas kierrättäminen, paikallisten tuotteiden, palvelujen ja työntekijöiden suosiminen ja upean luontomme kunnioittaminen ja säilyttäminen. Kerromme mielellämme, että mistä valmistamamme ruoka tulee ja olemme siitä ylpeitä. Meille on tärkeää myös esimerkiksi se, että kauttamme myytävät husky- ja porosafarit täyttävät kriteerimme hyvästä eläintenpidosta ja voimme taata sen henkilökohtaisesti. Myös yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme vihreät ja kestävät arvot.

 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi paikan päälle ihastumaan tähän erikoislaatuiseen paikkaan!

 

Reijo, Helvi ja Janica

Keramiikkaa
Sustainable Travel Finland
Green key