Keramiikkakeskus

Arktinen keramiikkakeskus on maailman pohjoisin keramiikkakeskus. Hotellin päärakennuksen alakerrassa sijaitseva, upeisiin maisemiin suurin ikkunoin avautuva työskentelytila on vakuuttanut monet alan ammattilaiset ja harrastajat. Inspiroivampaa ympäristöä keramiikan tekemiselle voi olla hankaa löytää!

 

Järjestämme vuosittain kansainvälisen keramiikkasymposiumin ja valmistelemme myös residenssiä keramiikkataiteilijoille. Hotellissamme on myös kaksi galleriaa, joissa on esillä kotimaista ja kansainvälistä keramiikkataidetta, sekä keramiikkaan keskittynyt kirjasto.

 

Keramiikkakursseja järjestämme tilauksesta erilaisille ryhmille ja valmiita kursseja löydät kurssikalenteristamme! Sieltä löytyy vaihtoehtoja aloittelevista keraamikoista aina heihin, jotka ovat valmiita todellisen mestarin, Anu Pentikin, oppiin!

Arktisen keramiikkakeskuksen kysely keramiikan harrastajille. Vastaamalla kyselyyn voit osallistua Arktisen keramiikkakeskuksen järjestämän viikonloppukurssin arvontaan (täysihoito 1 hengen huoneessa).

IAC KONGRESSI

 

Arktinen keramiikkakeskus on mukana järjestämässä IAC:n kansainvälistä keramiikkakongressia syksyllä 2021. Päivitämme pian tietoa ACC:n sivuille kongressin järjestämisestä ja osallistumisesta.