Keramiikkakeskus

Hotellin päärakennuksen alakerrassa sijaitseva Arktinen keramiikkakeskus on maailman pohjoisin keramiikkakeskus. Upeisiin maisemiin suurin ikkunoin avautuva työskentelytila on vakuuttanut monet alan ammattilaiset ja harrastajat. Inspiroivampaa ympäristöä keramiikan tekemiselle voi olla hankaa löytää!

Järjestämme vuosittain kansainvälisen keramiikkasymposiumin ja valmistelemme myös residenssiä keramiikkataiteilijoille. Hotellissamme on myös kaksi galleriaa, joissa on esillä kotimaista ja kansainvälistä keramiikkataidetta, sekä keramiikkaan keskittynyt kirjasto. Uusi ala carte -ravintolamme Kisura tarjoilee elämyksiä ruokataiteen lisäksi myös keramiikkataiteen muodossa.

 

Keramiikkakursseja järjestämme tilauksesta erilaisille ryhmille ja valmiita kursseja löydät kurssikalenteristamme! Sieltä löytyy vaihtoehtoja aloittelevista keraamikoista aina heihin, jotka ovat valmiita todellisen mestarin, Anu Pentikin, oppiin!

IAC KONGRESSI

 

Arktinen keramiikkakeskus on mukana järjestämässä IAC:n kansainvälistä keramiikkakongressia syksyllä 2021. Päivitämme pian tietoa ACC:n sivuille kongressin järjestämisestä ja osallistumisesta.