Majoitus

Hotellissamme on 58 vuodepaikkaa, jotka koostuvat seitsemästä neljän hengen perhehuoneesta ja viidestätoista kahden hengen huoneesta. Meiltä löytyy myös useampia lemmikkihuoneita, joista on vaivaton kulku läheisiin metsiin oman sisäänkäynnin kautta.

Kaikista huoneistamme avautuvat näkymät joko vaaramaisemiin tai järvelle.

Huoneissa on vasta uusitut sängyt, joissa voit nukkua sikeästi rentoutuen päivän aktiviteeteista. Suomalainen design on vahvasti läsnä myös hotellihuoneissamme, jotka ovat Anu Pentikin henkilökohtaisesti stailaamia! Stailaus on vielä osittain kesken, mutta saamme huoneet valmiiksi vuoden 2021 loppuun mennessä.

Hotellissa on huoneiden lisäksi myös useita oleskelutiloja, joissa on mukava kokoontua muiden kanssa ja istahtaa rentoutumaan vaikka takkatulen ääreen.

Myös hotellin kolme saunaa, ulkotulistelupaikat ja läheinen esteettömän kulun laavu ovat luonnollisesti vieraidemme käytössä.


Suosittelemme lämpimästi myös puolihoitoa tai täysihoitoa hotellihuoneen lisäksi, jolloin ravintolamme huolehtii sinut kylläiseksi koko vierailusi ajan. Puolihoito ja täysihoito ovat nyt loppuvuoden 2021 vielä tarjoushinnalla vasta avatun ala carte -ravintolamme kunniaksi.


Puolihoito (aamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen ravintola Kisurassa)

45 euroa / hlö / vuorokausi

Täysihoito (aamiainen, lounas ja kolmen ruokalajin illallinen ravintola Kisurassa)

57,5 euroa / hlö / vuorokausi


HUOM! Mikäli hotellillamme on alle 5 majoittujaa järjestämme ruokailut toisessa yrityksessämme Lomakeskus Himmerkissä, jonne on neljän kilometrin ajomatka.