Majoitus

Hotellissamme on 58 vuodepaikkaa, jotka koostuvat seitsemästä neljän hengen perhehuoneesta ja viidestätoista kahden hengen huoneesta. Meiltä löytyy myös useampia lemmikkihuoneita, joista on vaivaton kulku läheisiin metsiin oman sisäänkäynnin kautta.

 

 

Kaikista huoneistamme avautuvat näkymät joko vaaramaisemiin tai järvelle.

Huoneissa on hiljattain uusitut sängyt, joissa voit nukkua sikeästi rentoutuen päivän aktiviteeteista. Keramiikkataide ja paikallisuus näkyy vahvasti myös uudelleen sisustetuissa huoneissamme.

 

 

Hotellissa on huoneiden lisäksi myös useita oleskelutiloja, joissa on mukava kokoontua muiden kanssa ja istahtaa rentoutumaan vaikka takkatulen ääreen.

 

 

Hotellin kolme saunaa, ulkotulistelupaikat sekä läheinen esteettömän kulun laavu ovat luonnollisesti myös vieraidemme käytössä.

 

VARATESSANNE LISÄPALVELUITA:

Huomioittehan, että järjestelmämme antaa puolihoidolle/täysihoidolle hinnan/henkilö/vuorokausi. 

 

 

Eli matkustaessanne kahdestaan (2hlö) ja majoittuessanne meillä 2vrk, tulee teidän varata 4x haluamanne lisäpalvelu. Molemmille matkustajille, molemmille päiville!

 

 

Huomioittehan myös, että ruokailut eivät välttämättä ole buffet -pöydästä, vaan voimme tarjoilla lautasannoksina, mikäli ruokailijoita ei ole paljon.

 

 

Kaikki majoituksen yhteydessä varattavat ravintolapalvelut tarjoamme kesäkaudella (tällä hetkellä) Lomakeskus Himmerkissä, noin 4 km hotellilta.