Aktiviteetit

Järjestämme sekä itse että yhteistyökumppaneidemme kanssa erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä asiakkaidemme toiveiden mukaan. Meiltä löytyy myös arktiseen elämäntapaan keskittynyt viikko-ohjelma, josta voimme räätälöidä erilaisia kokonaisuuksia tarpeen mukaan.

 

Haluaisitko päästä kurkistamaan aidon porotilallisen elämään ja paijaamaan kesyjä poroja? Entäpä ympärivuotisesti kalaan paikallisen kalastajan mukana? Haluatko kokea vauhdin hurmaa huskysafarilla tai lähteä revontulijahtiin moottorikelkoilla?
Kiinnostaako kunnon katsaus paikalliseen keramiikkaan ja Pentikin historiaan tai tekisikö mielesi laittaa kädet saveen ja tehdä oma matkamuisto?

 

Jos taas haluat muistoksi vaikkapa taulun upeista maisemistamme, niin osallistu ihmeessä järjestämillemme kuvauskursseille ja valokuvaa oma mestariteoksesi!

Hotelliltamme lähtevät myös ensiluokkaiset valaistut hiihtoladut, jotka monipuolisuudellaan palvelevat niin aloittelevaa kuin kokeneempaakin harrastajaa. Näillä laduilla on treenanneet jopa monet Suomen huippuhiihtäjistä!

 

Pihastamme lähtevät patikointireitit myös Riisitunturiin ja Kuoppavaaralle. Hotellia vastapäätä lahden toisella puolella on myös esteetön laavu, jonne tunnelmoimaan pääsevät hekin, joille muut reitit tuottavat hankaluuksia. Myös Kirintövaaran päällä oleva laavu on loistava paikka tulistella ja odottaa vaikka revontulien leimahtamista.

 

Rantasaunamme tarjoaa mukavat löylyt isommallekin porukalle, uimaankin pääsee (lähes) ympäri vuoden!  Ja paljumme kruunaa kokemuksen kaikkina vuodenaikoina.