Kokoukset

80 paikkainen auditoriomme sekä useat muut erilaiset kokoontumiseen tai ryhmätyöskentelyyn soveltuvat tilamme luovat hyvät puitteet onnistuneelle kokoukselle tai tapahtumalle.

 

Luonnonrauhan keskellä saatte aivan uudella tavalla erilaisia näkökulmia asioihin ja myös tarjoilut onnistuvat vaivatta ravintolassamme. Ajanmukainen kokoustekniikka ja -välineistö on käytettävissänne.

Auditorio

Rantasauna

Mikäli pitkän päivän päätteeksi on tarvetta rentoutumiselle, voimme lämmittää edustussaunamme odottamaan teitä paljuineen. Saunarakennuksen ison luonnonkivitakan äärellä on mukava unohtaa kiire ja stressi.

Rantasaunamme on varattavissa myös muille ja se sopii hyvin esimeriksi erilaisten pienten juhlien, kuten vaikkapa virkistyspäivien, syntymäpäivien, polttareiden tai pikkujoulujen järjestämiseen. Saunasta on mahtava pulahtaa kirkasvetiseen Kirintöjärveen!

Yhteistyökumppanimme Luonnokas toteuttaa saunalla tilauksesta myös erilaisia saunaelämyksiä, jotka pohjautuvat suomalaiseen sauna- ja luonnonperinteeseen. Saunottaja-Anu on ammattisaunottaja ja luonnonkosmetiikan ja -hoitojen ammattilainen, joka taitaa hemmottelun ja tehokkaat hoidot päästä varpaisiin! Miltä kuulostaisi vaikkapa hoitava yrttipalju tai tehokas turvehoito?

Rantasaunan hinta on 200 euroa / ilta ja paljun kanssa 350 euroa. Pyyhkeet sisältyvät hintaan. Pelkän paljun lämmitys 200 euroa.