Maisema- ja luontokuvauskurssit

Erämaahotelli Kirikeskus Posiolla on ryhtynyt nostamaan imagoaan myös valokuvauksen saralla, painottuen laadukkaaksi kurssipaikaksi erilaisten valokuvaustyöpajojen toteuttamiseen.

 

Paikkavalinta on täydellinen maisemakuvaukseen, sillä upeat kuvausmaisemat alkavat heti hotellin pihasta, esimerkiksi tykkypuita tai inspiraatiota ei tarvitse lähteä etsimään yhtään sen kauempaa. Myös valosaaste on miljöössä minimaalinen, joten olosuhteet ovat siltä osin kunnossa. Sopivan automatkan päässä meiltä sijaitsevat myös Riisitunturin kansallispuisto tykkypuineen ja Korouoman kanjonialue huikeine näkymineen, sekä myös monet vielä suureen tietoisuuteen päätymättömät helmet.

 

 

Ensimmäiset tarjolla olleet työpajamme sisälsivät loistavan katsauksen talvisen maisemakuvauksen saloihin ja jatkamme samalla, tykätyllä teemalla taas talvikaudella 2022-2023. Opettamassa on kansainvälisesti palkittu ja ansioitunut luonto- ja maisemakuvaaja Petri Puurunen, jonka yhdellä ainoalla instagram-kuvalla voi olla parhaimmillaan yli miljoona katsontakertaa maailmanlaajuisesti!

Kuva: Petri Puurunen

 Kurssilla jokainen osallistuja saa hands-on -opastusta kuvaamisen saloihin. Kurssin aikana opetellaan sekä kuvaustekniikkaa että kuvankäsittelyä. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen palautteeseen ja avoimeen keskusteluun. Petri kertoo myös luontokuvaajan työkaluista aina sopiviin mobiilisovelluksiin asti.

Kolme päivää kestävän kurssin ajaksi tarjoamme myös hotellista jokaiselle kuvaajalle oman huoneen täysihoidolla sekä rantasaunaelämyksen paljuineen, jotta välillä saa vähän rentoutuakin.

Meillä on virinnyt myös yhteistyö oululaisen Fotonordicin kanssa. Tämä tulee näkymään kursseilla mm. mahdollisuutena tutustua kurssin aikana uutuuksiin ja maisema- tai luontokuvaukseen soveltuvia välineisiin käytännön tasolla, sekä saada ajantasaista apua omiin laitteistohankintoihin ja tietoa erilaisista mahdollisuuksista. Mukana voi olla myös valmistajien maahantuojien edustajia, jolloin voit vaikkapa saada testiin esimerkiksi huippuoptiikkaa tai erilaisia suotimia kurssin aikana. Mikäpä olisikaan parempi paikka testata viimeisen päälle olevia välineitä!

 

Viikonloppukurssin hinta on 495 euroa / henkilö, sisältäen mökkimajoituksen Lomakeskus Himmerkissä kahdeksi yöksi ja täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen).

Jokaisella kurssilla on myös pari kiintiöpaikkaa muualla majoittuville tai paikallisille ihmisille, jolloin majoitus vähennetään hinnasta.

Kuva: Petri Puurunen

Valokuvauskurssi 23-25.9. 2022 toteutetaan Lomakeskus Himmerkin puolella!

040 8367217
info@kirikeskus.fi

Reijo Lantto