Maisema- ja luontokuvauskurssit

Erämaahotelli Kirikeskus Posiolla on ryhtynyt nostamaan imagoaan myös valokuvauksen saralla, painottuen laadukkaaksi kurssipaikaksi erilaisten valokuvaustyöpajojen toteuttamiseen.

 

Paikkavalinta on täydellinen maisemakuvaukseen, sillä upeat kuvausmaisemat alkavat heti hotellin pihasta, tykkypuita tai inspiraatiota ei tarvitse lähteä etsiään yhtään sen kauempaa. Myös valosaaste on miljöössä minimaalinen, joten olosuhteet ovat siltä osin kunnossa.

 

Kurssikalenterimme ensimmäiset tarjolla olevat työpajat sisältävät loistavan katsauksen talvisen maisemakuvauksen saloihin. Opettamassa on palkittu ja ansioitunut luonto- ja maisemakuvaaja Petri Puurunen Oulusta, jonka yhdellä ainoalla instagram-kuvalla voi olla parhaimmillaan yli miljoona katsontakertaa maailmanlaajuisesti!

Kuva: Petri Puurunen

Kurssilla jokainen osallistuja saa hands-on -opastusta kuvaamisen saloihin. Kurssin aikana opetellaan sekä kuvaustekniikkaa että kuvankäsittelyä. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen palautteeseen ja avoimeen keskusteluun. Petri kertoo myös luontokuvaajan työkaluista aina sopiviin mobiilisovelluksiin asti.

Kolme päivää kestävän kurssin ajaksi tarjoamme myös hotellista jokaiselle kuvaajalle oman huoneen täysihoidolla, pl. tammikuun viikonloppukurssi, jolloin majoittuminen on Lomakeskus Himmerkin sviitissä ja mökeissä.

 

Kurssin hinta on 395 euroa / henkilö, sisältäen oman hotellihuoneen kahdeksi yöksi ja täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen). Jokaisella kurssilla myös pari kiintiöpaikkaa muualla majoittuville tai paikallisille ihmisille, jolloin majoitus vähennetään hinnasta.

Kuva: Petri Puurunen

Valokuvauskurssit 2021

29.-31.1. Arktisen maisemakuvauksen työpaja 3 päivää
/Petri Puurunen

20.-21.2 Arktisen maisemakuvauksen tehopaketti
Petri Puurunen (sis. 1 yön majoitus ja täysihoito 295 euroa)

5.-7.3. Arktisen maisemakuvauksen työpaja 3 päivää
/ Petri Puurunen

10.3. Arktisen maisemakuvauksen tehotyöpaja 8h
(Sisältää ruokailun, hinta 195 euroa)

12.-14.3. Arktisen maisemakuvauksen työpaja 3 päivää
/ Petri Puurunen

Lisätietoja tai varaa oma paikkasi

041 315 01 31
info@kirikeskus.fi

Janica Suominen
Kehitys- ja myyntipäällikkö