Maisema- ja luontokuvauskurssit

Erämaahotelli Kirikeskus Posiolla on ryhtynyt nostamaan imagoaan myös valokuvauksen saralla, painottuen laadukkaaksi kurssipaikaksi erilaisten valokuvaustyöpajojen toteuttamiseen.

 

Paikkavalinta on täydellinen maisemakuvaukseen, sillä upeat kuvausmaisemat alkavat heti hotellin pihasta, esimerkiksi tykkypuita tai inspiraatiota ei tarvitse lähteä etsimään yhtään sen kauempaa. Myös valosaaste on miljöössä minimaalinen, joten olosuhteet ovat siltä osin kunnossa.

 

Kurssikalenterimme ensimmäiset tarjolla olevat työpajat sisälsivät loistavan katsauksen talvisen maisemakuvauksen saloihin ja jatkamme samalla teemalla taas talvikaudella 2021-2022. Myös syyskuulle on tulossa yhden yön kurssi parhaaseen ruska-aikaan! Opettamassa on palkittu ja ansioitunut luonto- ja maisemakuvaaja Petri Puurunen Oulusta, jonka yhdellä ainoalla instagram-kuvalla voi olla parhaimmillaan yli miljoona katsontakertaa maailmanlaajuisesti!

Kuva: Petri Puurunen

Kurssilla jokainen osallistuja saa hands-on -opastusta kuvaamisen saloihin. Kurssin aikana opetellaan sekä kuvaustekniikkaa että kuvankäsittelyä. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen palautteeseen ja avoimeen keskusteluun. Petri kertoo myös luontokuvaajan työkaluista aina sopiviin mobiilisovelluksiin asti.

Kolme päivää kestävän kurssin ajaksi tarjoamme myös hotellista jokaiselle kuvaajalle oman huoneen täysihoidolla.

Meillä on virinnyt myös yhteistyö oululaisen Fotonordicin kanssa. Tämä tulee näkymään kursseilla mm. mahdollisuutena tutustua kurssin aikana uutuuksiin ja maisema- tai luontokuvaukseen soveltuvia välineisiin käytännön tasolla, sekä saada ajantasaista apua omiin laitteistohankintoihin ja tietoa erilaisista mahdollisuuksista. Mukana voi olla myös valmistajien maahantuojien edustajia, jolloin voit vaikkapa saada testiin esimerkiksi huippuoptiikkaa tai erilaisia suotimia kurssin aikana. Mikäpä olisikaan parempi paikka testata viimeisen päälle olevia välineitä, kuin huippulokaatiomme!

Viikonloppukurssin hinta on 395 euroa / henkilö, sisältäen oman hotellihuoneen kahdeksi yöksi ja täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen). Jokaisella kurssilla myös pari kiintiöpaikkaa muualla majoittuville tai paikallisille ihmisille, jolloin majoitus vähennetään hinnasta. Tästä voit sopia suoraan Janican kanssa.

Kuva: Petri Puurunen

Valokuvauskurssit 2021

Syksyn ensimmäinen maisemakuvauskurssi toteutetaan parhaimpaan ruska-aikaan 18.-19.9. 2021 yhden yön mittaisena tiiviinä pakettina. Hinta 295 euroa / henkilö. Ensimmäinen arktisen talvivalokuvauksen maisemakuvauskurssi toteutetaan 26.11-28.11. 2021. Myös kevättalvelle on tulossa Arktisen maisemakuvauksen työpajoja.

Talvikaudelle on tulossa myös kansainvälisiä kursseja.

Lisätietoja tai varaa oma paikkasi

041 315 01 31
info@kirikeskus.fi

Janica Suominen
Kehitys- ja myyntipäällikkö